Öppettider: Mån - Ons, Fre 11.00 - 17.00 Tors 11.00 - 18.00 Lördagar 11.00 - 15.00
I våra priser ingår maskinkurs
Vi är licenserade återförsäljare för

Janome brothersewing

Janome symaskiner - 5 års garanti Fr o m 2019-02-01 med reservation för felskrivning

 

 

 

Janome Decor Computer 6050

PRIS: 7.295:-

Drömsymaskin, för dig som vill börja sy

Decor Computer 6050 med champanjfärgad frontpanel är en perfekt kompakt, komplett, liten och lätt bassymaskin. Fylld med mängder av bekväma funktioner. Det lilla smidiga, ihopfällbara sybordet följer med som standard vilket även den hårda huven gör. Sybordet ger dig extra arbetsutrymme och huven tillåter dig att säkert förvara eller transportera symaskinen. Decor Computer 6050 smälter fint in var som helst i hemmet. Passar dig som vill börja sy eller helt enkelt behöver en symaskin som har allt man behöver för att klara praktiska sömnadsprojekt. Välj mellan ett basutbud av praktiska sömmar. Ett par val av automatiska knapphål ingår också i stygnmenyn. En symaskin, dekorativ på sin plats i hemmet, som du får nytta av i många år framöver.

 

 

Janome Decor Monogram 7200

PRIS: 8.195:- 

Kreativ mnad, låt dig inspireras

Decor Monogram 7200 är inte bara vacker att se på utan både kompakt, komplett och fylld med mängder av bekväma funktioner. Det lilla smidiga, ihopfällbara sybordet följer med som standard vilket även den hårda huven gör. Sybordet ger dig extra arbetsutrymme och huven tillåter dig att säkert förvara eller transportera symaskinen. Passar dig som är kreativ och önskar många, fina sömmar att välja mellan, reser på kurs eller till stugan och vill enkelt kunna ta med dig din symskin. Du kan också välja att sy bokstäver i 5 och 7 mm höjd, perfekt att märka quiltprojekt eller barnens kläder. Ett stort urval av automatiska knapphål ingår också i stygnmenyn. Släpp kreativiteten lös och bli inspirerad av denna underbara symaskins möjligheter.

 

 

Janome Decor Computer 6030

PRIS: 7.995:- inkl snoddfot, bårdguidefot, flower stitcher, pärlfotset och glidfot (värde 1.000:-)

Fyndtillfälle 6.695:-

TV-favorit som passar dig som älskar att sy kläder och heminredning, ge uttryck för din kreativitet med tyg eller du kanske har en önskan om att lära dig sy. Du behöver då en maskin som gör det enkelt och roligt. En som ger dig top-of-the-line prestanda och funktioner till bra pris. Janome har tillverkat Decor Computer™ maskinerna just för dig. Användarvänlig  sömpanel med stora tryck knappar för sömval. LED belysta tydliga funktionsknappar gör maskinen ännu mer användarvänlig.

 

Janome Decor Computer 2030

PRIS: 4.895:- 

Symaskin, enkel men kraftfull och bekvämligheten du behöver för att förverkliga din kreativitet. Erbjuder de 30 mest populära sömmarna inklusive tre stycken automatiska 1-stegs knapphål. Uppskattad kurs- och resesymaskin och dessutom mycket prisvärd symaskinsmodell.

Janomes unika breda 7-delade SFS matarsystem är en klar vinnare vid sömnad i plast, skinn, båtkapell och vid quiltning. Upplyst arbetsyta med skuggfri belysning bestående av vita LED ljusdioder.

 

 

Janome Decor Computer 4030

PRIS: 6.995:-

Fyndtillfälle 5.895:-

Perfekta stygn, enkelt och översiktlig.

Sveriges populäraste skolmaskin bland annat tack vare säkerhet och användarvänlighet. Direktval av sömmar på stora, lättlästa knappar. Kontrollpanelen med sitt intuitiva design tillåter dig snabbt och enkelt att justera och välja sömmar. Du ser enkelt vilken söm som är vald genom navigationsljuset på knapparna. Fingerskydd framför nålen och pressarfotsensor.

Att trä maskinen är otroligt enkelt med den inbyggda nåliträdaren. Nu är det till och med ännu enklare med den nya enhands nåliträdaren, som stannar nere. Tryck tillbaka nålträdaren och nålen är trädd automatiskt.

Janome Skyline S7

PRIS: 21.995:- 

När sykomfort prioriteras! Toppmodellen i Skyline serien med 210 mm invändig arbetsyta. Levereras med 240 sömmar, inklusive elva stycken 1-stegs knapphål och alfabet med två typsnitt.

9 mm breda sömmar, liggande trasselfritt spolsystem gör att du kan sy utanför tyget och du har full kontroll på undertrådspolen samt maskinen går extra tyst. 

Hög syhastighet ökar effektiviteten. Extra högt pressarfotslyft för enkel start i tjocka tyger. Skyline S7 har de speciella sömmarna du behöver och mängder med spännande tillbehör att komplettera med.

Janome Skyline S5

PRIS: 12.995:- 

Fyndtillfälle 10.495:-

Symaskinen för dig som har sömnad som hobby eller arbete.

Du ägnar många lediga timmar tillsammans med symaskinen och har kanske ett eget syrum eller arbete i en syateljé. Du kanske även är medlem i någon syklubb och kursar regelbundet. Skyline erbjuder smarta funktioner och har en ung design. 170 sömmar inklusive 10 knapphål, 9 mm breda sömmar, invändig arbetsyta 210x120 mm.

 

 

Janome Skyline S3

PRIS: 9.995:- 

Perfekt allround symaskin. Skyline 3 är minstingen i Skyline serien med 210 mm invändig arbetsyta. Symaskinen för dig som har sömnad som hobby eller arbete. Du ägnar många lediga timmar tillsammans med symaskinen, och har kanske ett eget syrum eller arbetar i en syateljé. Skyline erbjuder smarta funktioner och har en ung design. 120 sömmar inklusive 7 stycken 1-stegs knapphål, 7 mm breda sömmar, alfabet med Block bokstäver.

 

Janome MC 8200QCP

PRIS: 17.995:-

Memory Craft Horizon 8200QCP är den minsta modellen i Horizon serien av sy- och quiltmaskiner. Den invändiga arbetsytan har en imponerande längd av hela 280 mm. 170 sömmar inklusive 10 st 1-stegs knapphål, 9 mm breda sömmar, alfabet med Block bokstäver, syhastighet 1000 stygn per minut mm.

Janome Hild

PRIS: 3.995:-
 

Fyndtillfälle 3.595:-

Populär hushållssymaskin tillverkad för dig som lappar och lagar när något går sönder, syr eller lägger upp en gardin någon gång i bland och kanske fållar en fåll. En kvalitetssymaskin med 5-års fullgaranti och som håller i många år framåt. Mekanisk symaskin med 23 nyttosömmar inklusive 1 st 1-stegs knapphål.

Janome Easy Jeans 1800

PRIS: 5.395:- 
 

Världens mest producerade symaskinsmodell kommer från Janome, nämligen Easy Jeans - nu även med nålträdare. Easy Jeans är en populär allroundmaskin som kan det mesta och som dessutom är mycket stark och enkel att använda. Easy Jeans har flera gånger världen över fått utmärkelsen ”Bäst i test”. Mekanisk sy-och hobbymaskin med 19 sömmar inklusive 1 st 1-stegs knapphål.

Janome Memory Craft 6700P

PRIS: 19.995:-
 

 • Sy-, quilt- och ateljémaskin (grupp 1C)
 • 200 sömmar inkl. 9 1-stegs knapphål
 • 9 mm breda sömmar
 • Alfabet med Block och Script typsnitt
 • Syhastighet 1200 stygn per minut
 • EasySet undertrådspolsystem
 • Invändigt arbetsutrymme 255×120 mm
 • Inbyggd AcuFeedFlex övermatare med diff. justering
 • SFS Plus undermatarsystem
 • Enkelt sömval på LCD tryckskärm
 • Stort vitt sybord
 • Snapp on byte för stygnplåt, 3 olika stygnplåtar ingår
 • 5 års full garanti

 

Janome 1600QC Pro

PRIS: 14.495:-
 

Oavsett om sömnad är din hobby eller ditt levebröd och du syr beklädnad-, interiör- eller lapptäckssömnad så är höghastighets raksömsmaskinen ett riktigt val för dig. Snabba raka sömmar med en ateljémaskin som har den rätta industrikänslan utan att du behöver ha hörselskydd. Det finns även mängder med spännande tillbehör att komplettera med. Syhastigheten är 1600 spm, den snabbaste på marknaden. 

 

Idun Janome 920

PRIS: 2.395:-

Prisvärd, stark och enkel symaskin av bästa kvalitet, för enkla behov. Janome 920 är maskinen för dig som lagar klädesplagg som gått sönder, syr gardiner någon gång ibland och kanske fållar en fåll då och då.

920 är en mekanisk symaskin som erbjuder dig 12 nytto-, elastiska- och dekorativa sömmar, automatiskt 1-stegsknapphål, nålträdare och enkel matarsänkning.


Drift & Produktion: Wikinggruppen