Öppettider: Mån - Ons, Fre 11.00 - 17.00 Tors 11.00 - 18.00 Lördagar 11.00 - 15.00
I våra priser ingår maskinkurs
Vi är licenserade återförsäljare för

Janome brothersewing

Janome symaskiner - 5 års garanti (2018-10-01 t.o.m. 2018-12-01) med reservaton för felskrivning

 

 

 

Janome Decor Computer 6050

REK PRIS UT: 7.295:-

Drömsymaskin, för dig som vill börja sy

Decor Computer 6050 med ljuv champanjfärgad frontpanel är en perfekt kompakt, komplett, liten och lätt bassymaskin. Fylld med mängder av bekväma funktioner. Det lilla smidiga, ihopfällbara sybordet följer med som standard vilket även den hårda huven gör. Sybordet ger dig extra arbetsutrymme och huven tillåter dig att säkert förvara eller transportera symaskinen. Decor Computer 6050 med ljuvlig, mjuk stil smälter fint in var som helst i hemmet. Passar dig som vill börja sy eller helt enkelt behöver en symaskin som har allt man behöver för att klara praktiska sömnadsprojekt. Välj mellan ett basutbud av praktiska sömmar. Ett par val av automatiska knapphål ingår också i stygnmenyn. En ljuvlig symaskin, dekorativ på sin plats i hemmet som du får nytta av i många år framöver.

 

 

Janome Decor Monogram 7200

REK PRIS UT:  8.195:-

Kreativ mnad, låt dig inspireras

Decor Monogram 7200 är inte bara vacker att se på utan både kompakt, komplett och fylld med mängder av bekväma funktioner. Det lilla smidiga, ihopfällbara sybordet följer med som standard vilket även den hårda huven gör. Sybordet ger dig extra arbetsutrymme och huven tillåter dig att säkert förvara eller transportera symaskinen. Passar dig som är kreativ och önskar många, fina sömmar att välja mellan, reser på kurs eller till stugan och vill enkelt kunna ta med dig din symskin. Du kan också välja att sy bokstäver i 5 och 7 mm höjd, perfekt att märka quiltprojekt eller barnens kläder. Ett stort urval av automatiska knapphål ingår också i stygnmenyn. Släpp kreativiteten lös och bli inspirerad av denna underbara symaskinens möjligheter.

 

 

Janome Decor Computer 6030

REK PRIS UT: 7.695:- inkl snoddfot, bårdguidefot, flower stitcher, pärlfotset och glidfot (värde 1.000:-)

Fyndtillfälle - demomaskin 6.895:-

TV-favorit som passar dig som älskar att sy kläder och heminredning, ge uttryck för din kreativitet med tyg eller du kanske har en önskan om att lära dig sy. Du behöver då en maskin som gör det enkelt och roligt. En som ger dig top-of-the-line prestanda och funktioner till bra pris. Janome har tillverkat Decor Computer™ maskinerna just för dig. Användarvänlig  sömpanel med stora tryck knappar för sömval. LED belysta tydliga funktionsknappar gör maskinen ännu mer användarvänlig.

 

Janome Decor Computer 2030

REK PRIS UT: 3.995:- (ordinarie 4.895:-) 

Symaskin, enkel men kraftfull och bekvämligheten du behöver för att förverkliga din kreativitet. Erbjuder de 30 mest populära sömmarna inkl. 3 st automatiska 1-stegs knapphål. Uppskattad kurs- och resesymaskin och dessutom mycket prisvärda symaskinsmodell.

Janomes unika breda 7-delade SFS matarsystem är en klar vinnare vid sömnad i plast, skinn, sky, båtkapell och vid quiltning. Upplyst arbetsyta med skuggfri belysning bestående av vita LED ljusdioder.

 

 

Janome Decor Computer 4030

REK PRIS UT: 6.895:-

Fyndtillfälle - demomaskin 6.200:-

Perfekta stygn, enkelt och översiktlig.

Sveriges populäraste skolmaskin bland annat tack vare säkerhet och användarvänlighet. Direktval av sömmar på stora, lättlästa knappar. Kontrollpanelen med sitt intuitiva design tillåter dig snabbt och enkelt att justera och välja sömmar. Du ser enkelt vilken söm som är vald genom navigationsljuset på knapparna. Fingerskydd framför nålen och pressarfotsensor.

Att trä maskinen är otroligt enkelt med den inbyggda nåliträdaren. Nu är det till och med ännu enklare med den nya enhands nåliträdaren, som stannar nere. Tryck tillbaka nålträdaren och nålen är träd automatiskt.

Janome Skyline S9

REK PRIS UT: 32.995:- inkl broderienhet 

När du önskar en stilren, kompakt kombinationsmaskin till ditt syrum så är Skyline S9 sy- och broderimaskinen för dig.
enna härliga maskin kommer också med Wi-Fi, vilket underlättar att sända broderidesign från iPad eller dator direkt till broderimaskinen. Med Skyline 9 levereras också iPad appar: AcuEdit, AcuMonitor och AcuSetter för att effektivisera din sömnad och brodering.

Janome Skyline S7

REK PRIS UT: 20.995:-

När sykomfort prioriteras! Toppmodellen i Skyline serien med 210 mm invändig arbetsyta. Levereras med 240 sömmar, inkl. 11 stycken 1-stegs knapphål och alfabet med två typsnitt.

9 mm breda sömmar, liggande trasselfritt spolsystem gör att du kan sy utanför tyget och du har full kontroll på undertrådspolen samt maskinen går extra tyst. 

Hög syhastighet ökar effektiviteten. Extra högt pressarfotslyft för enkel start i tjocka tyger. Skyline S7  har de speciella sömmarna du behöver och mängder med spännande tillbehör att komplettera med.

Janome Skyline S5

REK PRIS UT:  12.495:- 

Fyndtillfälle - demomaskin 11.495:-

Symaskinen för dig som har sömnad som hobby eller arbete

Du ägnar många lediga timmar tillsammans med symaskinen och har kanske ett eget syrum eller arbete i en syateljé. Du kanske även är medlem i någon syklubb och kursar regelbundet. Skyline erbjuder smarta funktioner och har en ung design. 170 sömmar inkl. 10 knapphål, 9 mm breda sömmar, invändig arbetsyta 210x120 mm.

 

 

Janome Skyline S3

REK PRIS UT: 9.995:- (ordinarie 10.495:-)
 

Perfekt allround symaskin. Skyline 3 är minstingen i Skyline serien med 210 mm invändig arbetsyta. Symaskinen för dig som har sömnad som hobby eller arbete. Du ägnar många lediga timmar tillsammans med symaskinen, och har kanske ett eget syrum eller arbetar i en syateljé. Skyline erbjuder smarta funktioner och har en ung design. 120 sömmar inkl. 7 st 1-stegs knapphål, 7 mm breda sömmar, alfabet med Block bokstäver

 

Janome MC 8200QCP

REK PRIS UT: 17.995:-

Memory Craft Horizon 8200QCP är den minsta modellen i Horizon serien av sy- och quiltmaskiner. Den invändiga arbetsytan har en imponerande längd av hela 280 mm. 170 sömmar inkl. 10 st 1-stegs knapphål, 9 mm breda sömmar, alfabet med Block bokstäver, syhastighet 1000 stygn per minut mm.

Janome Hild

REK PRIS UT: 3.995:-
 

Fyndtillfälle - demomaskin 3.595:-

Ppopulär hushållssymaskin tillverkad för dig som lappar och lagar när något går sönder, syr eller lägger upp en gardin någon gång i bland och kanske fållar en fåll. En kvalitetssymaskin med 5-års fullgaranti och som håller i många år framåt. Mekanisk symaskin med 23 nyttosömmar inkl. 1 st 1-stegs knapphål.

Janome Easy Jeans 1800

REK PRIS UT: 5.395:- 
 

Världens mest producerade symaskinsmodell kommer från Janome, nämligen Easy Jeans - nu även med nålträdare. Easy Jeans är en populär allroundmaskin som kan det mesta och som dessutom är mycket stark och enkel att använda. Easy Jeans har flera gånger världen över fått utmärkelsen ”Bäst i test”. Mekanisk sy-och hobbymaskin med 19 sömmar inkl. 1 st 1-stegs knapphål.

 

Janome 1600QC Pro

REK PRIS UT: 13.995:-
 

Oavsett om sömnad är din hobby eller ditt levebröd och du syr beklädnad-, interiör- eller lapptäckssömnad så är höghastighets raksömsmaskinen ett riktigt val för dig. Snabba raka sömmar med en ateljémaskin som har den rätta industrikänslan utan att du behöver ha hörselskydd. Det finns även mängder med spännande tillbehör att komplettera med. Syhastigheten är 1600 spm, den snabbaste på marknaden. 

 

Idun Janome 920

REK PRIS UT: 1.895:- (ordinarie pris 2.395:-)

Prisvärd, stark och enkel symaskin av bästa kvalitet, för enkla behov. Janome 920 är maskinen för dig som lagar klädesplagg som gått sönder, syr gardiner någon gång ibland och kanske fållar en fåll då och då.

920 är en mekanisk symaskin som erbjuder dig 12 nytto-, elastiska- och dekorativa sömmar, automatiskt 1-stegsknapphål, nålträdare och enkel matarsänkning.


Drift & Produktion: Wikinggruppen