Öppettider: Mån - Ons, Fre 11.00 - 17.00 Tors 11.00 - 18.00 Lördagar 11.00 - 15.00
I våra priser ingår maskinkurs
Vi är licenserade återförsäljare för

Janome brothersewing

Janome brodyrmaskiner med 5 års garanti 2019-09-01 till 2019-09-30 med reservation för felskrivning

 

Janome Memory Craft 9900

PRIS: 26.995:- inkl broderienhet

Kombinerad sy- och broderimaskin med stor färg LCD tryckskärm. Kompakt, trendy och användarvänlig! Levereras med tre utbytbara färgglada frontpaneler (flera färger finns som extra tillbehör). Snygg elegant design. Kompakt kombimaskin, liten nätt broderienhet som även kan vara monterad när du syr. Användarvänliga smarta funtioner som underlättar din sömnad. Du kan sy upp till 1.000 stygn per minut, brodera upp till 800 stygn per minut.

 

Janome MB7

PRIS: 89.995:-

Broderimaskin med 7 nålar anpassad till hem- och småföretagaren

Det självklara valet när det är detaljerna som avgör! MB7 (Multi Needle Embroidery – 7 nålar) är specialanpassad till hem-, förening- och småföretagaren. Den passar hemma i syrummet hos entusiasten, eller hos det lilla textilföretaget som vill brodera, är ute på marknader, föreningsbroderi och mässor. Det är en liten, nätt och helt komplett broderimaskin som klarar krav som du inte trodde var möjligt.

Janome har tagit det bästa ur två världar, industribroderimaskiner och hembroderimaskiner. Av detta har man tagit fram MB7 som har trådstativ för 8 trådar. Stor minneskapacitet och liten i format och vikt. Användarvänlig och enkel att trä med färgkodad trådväg, enkelt rambyte, snabbt ramval och ett automatiskt minne att gå tillbaka i broderiet om tråden skulle gå av.

Minnekapacitet med 1,5 miljoner stygn eller 100 design. MB7 klarar av stora broderier galant, men är överlägsen gällande microbrodering - d.v.s. broderar pyttesmå detaljer med otrolig precision.

Janome MB7 har hastigheten och teknologin som en industrimaskin, men är liten och lätt anpassad för hem- och småföretaget. Genom industriell teknologi och med stor minnekapacitet är MB7 unik med många fördelar inbyggda i broderimaskinen.

 

Janome MC 15000

REK PRIS UT: 83.995:-

Smart, enkelt och bekvämt är stickorden för denna underbara maskin! Snygg design, snabb, användarvänlig, unika funktioner och tystgående. Oavsett om du syr lappteknik, heminredning, kläder, broderar eller en kombination av allt, gör vår nya Memory Craft Horizon 15000 sömnaden ännu roligare.

Janome MC 14000

PRIS: 67.995:- inkl broderienhet

Oavsett om du syr lappteknik, heminredning, kläder, broderar eller en kombination av allt, gör Memory Craft Horizon 14000 sömnaden ännu roligare. Med på köpet följer programvarorna AcuTools och StitchComposer. Ny användarvänlig garnbroderifunktion.

Janome MC 9450QCP

PRIS: 29.995:-

Sy- och quilmaskin skapad med speciella, användarvänliga och tidsbesparande funktioner ger dig obegränsade möjligheter för din kreativitet.

Med extra stort arbetsutrymme till höger om nålen, hela 280 mm brett och 120 mm högt. Problemfri sömnad i alla typer av tyger.

Janome Skyline S9

PRIS: 33.995 inkl broderienhet 

När du önskar en stilren, kompakt kombinationsmaskin till ditt syrum så är Skyline S9 sy- och broderimaskinen för dig.
Denna härliga maskin kommer också med Wi-Fi, vilket underlättar att sända broderidesign från iPad eller dator direkt till broderimaskinen. Med Skyline 9 levereras också iPad appar: AcuEdit, AcuMonitor och AcuSetter för att effektivisera din sömnad och brodering.

Janome Memory Craft 500E

PRIS: 19.995:-

Memory Craft 500E är anpassade till hem-, hobby-och småföretagaren. Passar hemma i syrummet hos entusiasten, eller hos det lilla textilföretaget som vill brodera, eller ute på marknader och mässor. Det är en liten, nätt och helt komplett broderimaskin.


 

 


Drift & Produktion: Wikinggruppen