Öppettider: Mån - Ons, Fre 11.00 - 17.00 Tors 11.00 - 18.00 Lördagar 11.00 - 15.00
I våra priser ingår maskinkurs
Vi är licenserade återförsäljare för

Janome brothersewing

 

Janome overlockmaskiner med 5 års garanti Fr o m 2019-02-01 med reservation för felskrivning

 

 

Janome Air Threading 2000D

PRIS: 10.995:-

En avancerad mekanisk overlock med en syhastighet upp till 1300 stygn i minuten. Användarvänlig med goda egenskaper som luftträdning av bägge griparna, inbyggd nålträdare till bägge nålarna, elektronisk hastighetskontroll och enkel urkoppling av överkniven. De instruktioner du behöver följer med på köpet och försäkrar dig om ett professionellt resultat redan från början.

Air Threading 2000D har 2 nålar med 2-, 3- och 4-trådiga söm möjligheter. Justerbar differentialmatning (förhållande från 0,5 till 2,0) och justerbar skärbredd. Detta erbjuder dig ökad kontroll för sömnad i nästan alla typer av tyger och är en nödvändighet för kreativa overlocktekniker.

SÖMMAR

  • 4-trådig förstärkt overlock, stretch och rynkning
  • 3-trådig overlock, kastsöm, wrapped, flatlock, smalsöm, picot kantning och rullfåll
  • 2-trådig overlock, kastsöm, wrapped, flatlock och rullfåll
 

Janome My Lock 644D

PRIS: 5.695:- inkl pärlfotset, syguide, osynlig fållfot, passpoalfot 1/8, 3/16” (värde 1.000 kr)

ML644D är en mekanisk JANOME overlock, med stygnhastighet upp till 1300 stygn i minuten. Goda egenskaper, som elektronisk hastighetskontroll, nålträdare och enkel urkoppling av överkniven. Overlocken är ett komplement till symaskinen för att få ett professionellt resultat på ditt arbete. Overlocken syr raksöm, kastar över kanten och skär rent sömsmånen i ett enda moment. Den mekaniska overlocken är en basoverlock där du manuellt justerar dina sömmar och inställningar. Möjligheterna med en overlock är många och resultatet imponerande. Overlocken ger ett fint sömresultat i alla material. Du kan använda overlocken till ca 80% av din sömnad.

Janome Cover Pro 2000 CPX

PRIS: 7.695:- 

Specialmaskin som syr kedjesöm, tvilling- och trillingsömmar med ett industrisytt professionellt utseende. Effektfulla fållar och dekorationer med coversömmaskin med en syhastighet upp till 1000 stygn per minut. Du kan välja mellan 6 mm bred eller 3 mm smal tvillingsöm. Ny LED belysning över arbetsområdet.

 

Janome baby lock med 5 års garanti Fr o m 2019-02-01 med reservation för felskrivning

 

Baby Lock Gloria

PRIS: 29.995:-

Kombinationsmaskin, overlock + coverlock

Baby Lock Gloria är en kombinationsmaskin med mängder av stygnvariationer. Med enkel luftträdning av griparna och nålarna går det lekande lätt att trä maskinen. Ingen trådspänning att ställa in utan Gloria levererar exakt mängd tråd till stygnet, anpassat till alla typer av tyg.

8-trådig kombinationsoverlock
Trilling- tvilling och kedjesöm
Overlock, rullfåll och flatlock 
Wave söm, förstärkt stretchsöm
Vertikala nålar
Motordriven luftträdning av griparna
Motordriven luftträdning av nålarna
Automastisk trådleverans
Stor invändig arbetsområde - 12,7 cm 
1500 stygn i minuten
Knälyft
5 års full garanti - kostnadsfritt

 

Baby Lock Sashiko

PRIS: 19.995:-

Med ett unikt nålsystem, justerbar stygnlängd och justerbart mellanrum mellan stygnen kan du nu skapa en handsydd touch på sömmen.

 

 

Baby Lock Enlighten

PRIS: 15.995:- inkl passpoalfot 3 och 5 mm, rynkfot, blindfållfot, pärlfot,                       resårfot & inspirationshäfte (värde 3.000:-)

Baby Lock Enlighten är en användarvänlig 4-trådig overlock utrustad med det patenterade vågstygnet. 

Baby Lock tillverkar overlockmaskiner för dig som ställer höga krav. Passar dig som syr mycket, men även dig som syr någon gång ibland. Med 14 unika patent, trygghet med 5-års full garanti som ingår i köpet, användarvänligheten och det professionella sömresultatet är Baby Lock overlock det självklara valet för dig.

Enlighten är en användarvänlig 4-trådig overlock med professionellt sy-resultat. Syr raksöm, kastar över kanten och skär rent sömsmånen i ett enda moment. Även utrustad med det patenterade vågstygnet wave som öppnar för mera kreativitet med dekorativa stygn. Extra kort pressarfot för enkel manövrering i snäva kurvor och hörn.

Baby Lock Imagine 2

PRIS: 11.995:- inkl passpoalfot 3 och 5 mm, rynkfot, blindfållfot, pärlfot,                       resårfot & inspirationshäfte (värde 3.000:-) 

Enkel att använda - professionellt resultat!

Baby Lock tillverkar overlockmaskiner för dig som ställer höga krav. Passar dig som syr mycket, men även dig som syr någon gång ibland. Med 14 unika patent, trygghet med 5-års full garanti som ingår i köpet, användarvänligheten och det professionella sömresultatet är Baby Lock overlock det självklara valet för dig.

Är en användarvänlig 4-trådig overlock med professionellt syresultat. Syr raksöm, kastar över kanten och skär rent sömsmånen i ett enda moment. Extra kort pressarfot för enkel manövrering i snäva kurvor och hörn.

 

 

 

 


Drift & Produktion: Wikinggruppen