Öppettider: Mån - Ons, Fre 11.00 - 17.00 Tors 11.00 - 18.00 Lördagar 11.00 - 15.00
I våra priser ingår maskinkurs
Vi är licenserade återförsäljare för

Janome brothersewing

 

Janome overlockmaskiner

med 5 års garanti (2018-10-01 t.o.m. 2018-10-31) med reservation för felskrivning)

 

 

Janome My Lock 644D

REK PRIS UT: 5.695:- inkl pärlfotset, syguide, osynlig fållfot, passpoal fot 1/8, 3/16" till ett värde av 1.000 kr

ML644D är en mekanisk JANOME overlock, med stygnhastighet upp till 1300 stygn i minuten. Goda egenskaper, som elektronisk hastighetskontroll, nålträdare och enkel urkoppling av överkniven. Overlocken är ett komplement till symaskinen för att få ett professionellt resultat på ditt arbete. Overlocken syr raksöm, kastar över kanten och skär rent sömsmånen i ett enda moment. Den mekaniska overlocken är en basoverlock där du manuellt justerar dina sömmar och inställningar. Möjligheterna med en overlock är många och resultatet imponerande. Overlocken ger ett fint sömresultat i alla material. Du kan använda overlocken till ca: 80% av din sömnad.

Janome Cover Pro 2000 CPX

REK PRIS UT:  7.495:-

Specialmaskin som syr kedjesöm, tvilling- och trillingsömmar med ett industrisytt professionellt utseende. Effektfulla fållar och dekorationer med coversömmaskin med en syhastighet upp till 1000 stygn per minut. Du kan välja mellan 6 mm bred eller 3 mm smal tvillingsöm. Ny LED belysning över arbetsområdet.

 

Janome baby lock med 5 års garanti (2018-10-01 t.o.m. 2018-10-31) med reservation för felskrivning

 

 

Baby Lock Ovation

REK PRIS UT: 26.995:-

Kombinationsmaskin, overlock + coverlock

Baby Lock Ovation, en kombinationsmaskin med mängder av stygnvariationer. Enkel luftträdning av griparna, trär sig praktiskt taget själv. Ingen trådspänning utan trådleverans som levererar exakt mängd tråd till stygnet, för alla typer av tyger. Stor upplyst arbetsyta, knälyft, hög hastighet, chain off och inte minst en otroligt snygg maskin att bjuda in i ditt syrum.

Ovation är enkel att använda och ger dig den absolut bästa kvaliteten av overlock och coversömmar på marknaden. Med det största invändiga arbetsutrymmet, 12,7 cm till höger om nålen. Med hela sex LED lampor som belyser detta stora arbetsområde blir dina syprojekt enkla att genomföra. Det stora arbetsområdet är ett måste för att enkelt och med ett professionellt resultat kunna sy kedje-, tvilling- och trillingsömmar, meter efter meter långt inne på tyget.

Ovation syr kombinationssömmar med 2-8 trådar. Den enda overlocken på marknaden med 8 trådar och som kan kombinera 4-trådig overlock-, kedje- eller tvillingsöm i en och samma operation.

Ovation tillåter dig enkelt att ändra från overlock till tvilling-/ kedjesöm. Ovation syr även en trådkedja utanför tyget vid coversömmar, vilket förhindrar att sömmen repas upp. Ovation är även utrustad med det patenterade vågstygnet wave, som öppnar för mera kreativitet med dekorativa stygn.

 

Baby Lock Sashiko

REK PRIS UT: 19.995:-

Med ett unikt nålsystem, justerbar stygnlängd och justerbart mellanrum mellan stygnen kan du nu skapa en handsydd touch på sömmen.

 

 

Baby Lock Enlighten

REK PRIS UT: 15.995:- inklusive passpoalfot 3 och 5 mm, rynkfot, blindfållfot,                           pärlfot, resårfot & inspirationshäfte (värde 3.000:-)

Baby Lock Enlighten är en användarvänlig 4-trådig overlock utrustad med det patenterade vågstygnet. 

Baby Lock tillverkar overlockmaskiner för dig som ställer höga krav. Passar dig som syr mycket, men även dig som syr någon gång ibland. Med 14 unika patent, trygghet med 5-års full garanti som ingår i köpet, användarvänligheten och det professionella sömresultatet är Baby Lock overlock det självklara valet för dig.

Enlighten är en användarvänlig 4-trådig overlock med professionellt sy-resultat. Syr raksöm, kastar över kanten och skär rent sömsmånen i ett enda moment. Även utrustad med det patenterade vågstygnet wave som öppnar för mera kreativitet med dekorativa stygn. Extra kort pressarfot för enkel manövrering i snäva kurvor och hörn.

Baby Lock Imagine 2

REK PRIS UT: 11.995:- inklusive passpoalfot 3 och 5 mm, rynkfot, blindfållfot,                           pärlfot, resårfot och insipartionshäfte (värde 3.000:-)

Enkel att använda - professionellt resultat!

Baby Lock tillverkar overlockmaskiner för dig som ställer höga krav. Passar dig som syr mycket, men även dig som syr någon gång ibland. Med 14 unika patent, trygghet med 5-års full garanti som ingår i köpet, användarvänligheten och det professionella sömresultatet är Baby Lock overlock det självklara valet för dig.

Är en användarvänlig 4-trådig overlock med professionellt syresultat. Syr raksöm, kastar över kanten och skär rent sömsmånen i ett enda moment. Extra kort pressarfot för enkel manövrering i snäva kurvor och hörn.

 

 

 

 


Drift & Produktion: Wikinggruppen